perjantai 4. huhtikuuta 2014

Kaksi kärpästä yhdellä iskulla

Me ollaan nyt noiden villapuudelien kanssa alettu pyöräilemään. Jemmalle siitä on paljon hyötyä, silla ajelen sellaista vauhtia, jotta Jemma joutuu ravaamaan. Ravatessa Jemma käyttää myös vammajalkaansa ja näin toivotaan lisää lihasta siihen jalkaan. Se taas edesauttaa sitä, että se toivottavasti alkaa kävellä normaalisti. Pitkä prosessi siis edessä, mutta hiljaa hyvä tulee.

Toinen kärpänen tässä on se, että Nettehän on päässyt hieman pyöristymään. Pyörälenkit siis saattavat ohimennen saada muodot taas kuntoon. Jemman ravaamis vauhti on kuitenkin sen verran nopeampaa kuin Neten, joten pullero joutuu laittamaan juoksuksi.


Jemman kanssa ollaan myös muutenkin jumppailtu. Peruuttelu on myös osoittautunut hyväksi takajalan käytöksi. Heittelen myös nameja sen jalkojen juureen, jotta se joutuu taivuttelemaan itseään. Kylläpä me tässä vielä neljälle jalalle noustaan.;)

1.3.14 Jemman terveen jalan reiden paksuus on 28cm ja vammajalan reiden paksuus on 23cm. Hieman on siis toisella jalalla kirittävää lihaksien koossa. Kuukautta myöhemmin terveen jalan paksuus on pysynyt samana ja vammajalkaan ollaan saatu sentti lisää. Eli 1.4.2014 vammajalan paksuus 24cm. Edistystä!

Missä välissä tuo pentuvillakoira muuttui isovillakoiraksi ? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti