lauantai 31. maaliskuuta 2012

Hieronta

Minna lähti juuri. Jäi niin positiivinen mieli, vaikka itse jouduinkin nyt hieronnan maksamaan. Nyt olen vielä varmempi siitä, että kyllä tästä vielä hyvä tulee ja kaikki on sen arvoista. Oon niin valmis tekemään kaiken Avan eteen.

Minna sanoi, että on todella positiivista, että jumeja löytyy selästä, sillä silloin se on merkki siitä, että Ava on tehnyt töitä sillä. Reisissä enemmän lihaksia kuin kolme viikkoa sitten. Go Ava!<3

Katsottiin myös liikkeet ennen kuin alettiin hieromaan. Minna sanoi, että liikkeet on paremmat kuin kolme viikkoa sitten. Hieronnan jälkeen käytiin taas vähän pihalla juoksuttamassa ja ravi oli entistä parempi. Ava ei enää edes käännellyt liikkuessaan jalkoja sisään päin.

Mikään ei voi pilata mun päivää tänään! On se jännä, miten onnellinen sitä ite on, kun koiralla alkaa mennä kaikki hyvin. Oon niin ylpeä Avasta ja ihtestäni, että ollaan jaksettu tehdä harjoituksia, koska ne ilmiselvästi tuottaa tulosta. Kyllä me vielä tuo neiti kuntoon saadaan.

Tässä kuva hieronta hetkestämme. Ava oli toista puolta hierottaessa tosi levoton, mutta puolen vaihtuessa se nukahti. Raukka oli ihan tokkurassa ja nenä vuoti, kun herätettiin sen. Niin kuin huomaatte, myös Nette odotti saavansa palvelua.:) Se makasi melkein koko hieronnan ajan lattialla ihan lähellä meitä, jos vaikka vahingossa häntäkin olisi vähän hoidettu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti