maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pänty

Vauvakuumettahan tässä pukkaa kun kaikille on tulossa koiranpentuja. Kyllähän se meilläkin alkaa olla ajankohtaista, jos Ava ei jää meille. Olemme Mikan kanssa puhuneet, että jos se ei sovellu töihin, niin kyllä se meille sitten jää. Kunhan se ei ole ihan rikki. Ero tulee olemaan kyllä ihan kamala. Me ollaan kummatkin niin kiintyneitä tuohon säheltäjään.

Pentukuvien katsominen ei oiken helpota tätä asiaa ollenkaan.:) Saati sitten videoiden.
On ne vaan sellasia mussukoita nuo pennut. Vaikka onhan niissä myös niitä huonoja puolia. Pissaa, kakkaa joka puolella, eikä pennut itsessään miltään hyvältä haise.:D

Sanoin kyllä aina, että uusi koira tulee sitten kun Nette on täyttänyt 5-vuotta ja sehän on vasta 3, mutta nyt kun on asunut kahden koiran kanssa, on se aika vaikeaa kuvitella elämää yhden koiran kanssa. Vilman jälkeen me jo Mikan kanssa vähän huokaistiin helpotuksesta ku kuviteltiin, että meille jää vain yksi koira ja kissa, mutta kuinkas kävi. Tuli tämä sydänten valtaaja Ava ja nyt me toivottavas, että ihan jäädäkseen. Tämä Rimppiksen kaksio ei kuitenkaan vielä käy liian pieneksi tälle laumalle. Vaikka mie haluaisin vielä sen yhden kissan lisää.;) Arvatkaa vaan, onko täällä eräs mies hirveen innostunut asiasta. Noh, ehkä sitten kun on se talo ja elukoilla enemmän tilaa kulkee.
 Kis, kis!
Ja Essin päntykään ei auta tähän asiaan ollenkaan kun se on niin ihana<3, että voisin sen kotiin viedä.;) Kattokaa nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti