keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Vesipeto

Tässähän on jäänyt blogi päivittämättä muutaman viikon ajan. Olen tosiaan ollut työharjottelussa koirahoitolassa ja sieltä ei paljon vapaa-aikaa saa, joten koneella istuminen on jäänyt hyvin vähäiseksi. Ihan vaan myös senkin takia, että ilmat on ollut mitä mahtavimmat.

Avakin pääsi ekaa kertaa kokeilemaan uimista ja kylläpä tuosta neidistä kuoriutuikin melekoinen vesipeto. Nemin perässä oli kauhean kiva hakea keppiä ja ihan vähän piti piipata kun Nemi kerkesi aina ensin.

Lauantaina olimme Kärsämäellä katsomassa Mikan jalkapallopeliä. Koirat aiheuttivat paljon ihastusta jalkapalloilijoiden keskuudessa, kun hurtat juoksivat nätisti vapaana ja tulivat luokse vain jos sitä haluttiin. Nettekin osottautui yllättävän sosiaaliseksi niinkin ison mieslauman joukossa.

Olimme liikenteessä lainaamallamme pakettiautolla ja ai auvoa kuinka kätevä sellainen peli onkaan. Etupenkillä oli rauhallista, karvatonta ja hajutonta.:) Koirat olivat pakettiauton takaosassa, jossa niillä olikin paljon tilaa olla. Ohjaamon ikkunasta näki tilaan ja sielä ne nukkuivat rauhassa tai söivät luita. Nyt siis hieman puhuttu pakettiauton hankkimisesta ja sinne häkit taakse niin avot.

Suoraan Kärsämäeltä mentiin taas uittamaan koiria ja Mikakin näki ekaa kertaa meidän hurjan vesipedon. Kauhean syvälle Ava ei aluksi uskaltanut, mutta lopulta ui paljon rohkeammin. Sitä paitsi olisi ollut paljon kivempaa seurata Netteä maalla. Tämä puudeli neitihän ei todellakaan ui ja juodakkin pitää tosi varovasti, ettei tassut kastu.

Matkamme päättyi pehmikselle ja koirat saivat tietenkin nuolla kupit.;)

Ensimmäisellä uintireissulla Nette pääsi vähän likastumaan.

Suuri on lammikko

Aluksi ei oikein vihti mennä kovin syvälle.

Tämä kuva oli pakko lisätä vain sen takia, että kuvastaa Avan persoonaa niin paljon.:D

Saukkoliini <3


Salaman nopee!


Nette pysytteli mahdollisimman kaukana.

Hirrrrweeeen iso keppi!

Uni maittaa yhdessä <3

1 kommentti: