tiistai 31. heinäkuuta 2012

Kuulumisia

Pieni hetki on vierähtänyt viime merkinnästä, mutta en todellakaan ole unohtanut blogin olemassa oloa, eikä innostus blogin pitoon ole lopahtanut. Mitään hirveän jännää ei juuri ole tapahtunut. Kesä päivinä ollaan käyty rannalla, jonne Nette lähtee mielellään mukaan, muttei astu lähellekkään vettä. Auta armias, jos sillä on kova jano ja aallot lyö rantaan.. Silloin neiti ei voi mennä lähellekkään veden rajaa, sehän saattaa vaikka hyökätä päälle!

Nette on alkanut piritymään Avan lähdön jälkeen. Tonto taas ottaa kaiken ilon irti, kun se riiviö ei ole kiusaamassa.:) Tontosta on tullut oikeinkin sosiaalinen nyt. Se viihtyy paljon enemmän meidän seurassa kuin saunalla yksin mököttämässä. Se änkeää syliin ja leikkii leluilla ja hyttysten ja kärpästen kanssa. Se on alkanut taas jopa painimaan Neten kanssa.

Tontosta on tullut oikea äitinpoika. Se tulee nukkumaan jalkoihin sinne missä minä olen. Se tekee samallalailla kuin Ava. On niissä siis jotain samaakin.:)

Tonto lötköilee.

Äitin vahtina blogia päivittämässä.:)
Ostettiin Tontolle myös laservalo ja herra on siihen ihan hulluna. Vanhempieni Eikka-kissa ei koskaan innostunut valosta ja tuskin edes näki sitä. Tonto taas on siihen ihan koukussa. Se peittoaa melkein kärpäsen jahtaamisen.:D

Löytyipä myös arkistojen kätköistä pikku Ava-koirakin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti