lauantai 8. joulukuuta 2012

Alan vaihto

Täällä on nyt "tosissaan" mietitty siirtymistä koirista pehmolelujen kasvatukseen. Tällä hetkellä Tonto on ainoa, joka paistattelee suosiossa. Blogi vaihtaa pian "TolloTonto"-nimelle ja käsittelee vain kissan lokoisaa elämää ja paremmuttaa. Vain hyviä puolia, sillä huonoja Tontossa ei ole. Ikuisuus kysymys: kumpi on parempi, kissa vai koira? Kissa!

Okei. Voin antaa Helmille anteeksi kaiken, sillä tämähän on vain pentuhölmöily, eikö? Sehän loppuu, eikö? EIKÖ?!

Nette taasen on muuttunut täysin. En edes tunne sitä enää.. Voiko käydä niin, että rakastaa koiraansa kolme vuotta estoitta, virheineen ja hyvine puolineen ja sitten ei enää tunnekkaa niin? Nette on alkanut varastamaan pöydältä. Tiputtelemaan astioita ja muuta mukavaa.. Sillä ei ole korvia ulkona. Kun ovi avataan se ryntää päättömänä haukkuen pihalle, vaikka sielä ei olisi mitään.

Oikei. Mä liioittelen. Rakastan Netteä tietenkin edelleen estoitta ja virheet on korjattavissa. Silti vain pistää ihmetyttämään, mikä saa kolme vuotiaan koiran keksimään yhtäkkiä tällaisia tihutöitä. Viisaat ihmiset voivat myös kertoa, jos tietävät jotain sairautta, mikä saa koiran ahmimaan ruokaansa. Netellähän ei ole koskaan ollut suurta ruokahalua, mutta nyt se on yhtäkkiä alkanut hotkimaan ruokaansa ja ilmeisesti voisi syödä loputtomiin, kun pitää varastaa pöydiltäkin.

Kaikken hienointa tässä tekee sen, että Helmi matkii Netteä tosi paljon ja nyt se oppii nämä todella tarpeelliset tavat.. Minnan antamassa lapussa lukee: "Koira ei saa varastaa pöydiltä ruokaa."

Vielä rakkaan TolloTonton fiilistelyä:


"Otetaanko lähikuvaa?"

"Anna mä maistan sun hiuksia!"

Tonto kömpi syliin tietokoneelle.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti