tiistai 16. lokakuuta 2012

Jälki

Päätin laittaa Minnalle viestiä ja kehua Koiramme-lehden juttua. Hän vastasi samana päivänä ja viesti oli lyhykäisyydessään kovin palkitseva.
"Moi,
Hyvä on ollut koiran hoitajakin, kun on näin hienoja koiria minulle saanut aikaan ;)"

Sitten itse aiheeseen. Kävin tekemässä Neten kanssa jälkeä sitten vuoden kukkaruukku jälkeen. Kun opettelimme jäljen saloja Neten kanssa, siitä ei tykännyt kumpikaan. Alku oli hankalaa, mutta kaikki parani Neten steriloinnin jälkeen, kuten muissakin lajeissa. Netestä tuli oikein tykki. Nenä kävi vinhaa vauhtia, eikä jälkeä meinannut jaksaa lopettaakkaan.

Olin hieman varuillani tällä kertaa. Edellisestä kerrasta on pitkä aika. Tein kuitenkin pitkän jäljen (en laskenut askelia, sillä menen aina laskuissa sekaisin), jossa oli serpentiiniä ja kulmakin. Pelto oli kyseessä ja osittain heinä oli todella korkeaa. Nameja viljelin aika paljon jäljen alkuun, jotta homma muistuisi neidille mieleen. Sitä minun ei olisi tarvinnut edes tehdä, sillä Nette on edelleen se luonnonlahjakkuus tässä lajissa. Namittomia kohtia oli paikoitellen pitkästikkin ja ne sujuivat Neten kanssa hyvin. Nette ei oikein edes välitä nameista mitä jäljellä on, vaan etenee paljon vauhdikkaammin tyhjillä kohdilla. Lopussa oli rasia, jossa oli paljon ruokaa. Käytin jäljellä ja palkkana Nutro Choisen Mini Chicken -nappulaa, jota olen saanut jostain näytteenä. Turvotin nappulat jotka olivat tämänkin jälkeen tosi pieniä, joten ne ovat hyviä jäljelle. Niitä ei juuri näe askeleilta. Netelle ne maistuivat kyllä todella hyvin ja palkkakuppi tyhjeni ennätys vauhdissa.

Neten treenipanta

Itse tehty jälkiliina 6-10m

Palkka

Maistuu ! :)

Netellä tosiaan on ns. treenipanta. Kun panta laitetaan kaulaan Nette ymmärtää heti, että nyt ollaan tekemässä jotain. Panta on aluperin Neten pentupanta. Kasvamisesta huolimatta panta menee edelleen Netelle.:) Viimeisenä kuva, jossa Nette on hyvin väsynyt. Jäljen jälkeen Nette kyllä nukkui koko loppu päivän. Siltä on kyllä helppo viedä energia pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti