lauantai 31. maaliskuuta 2012

Töissä

Voi PRA, HC, RD ja muut silmäsairaudet.. Mahalaukunkiertymä, mahahaava, patella luksaatio ja veriarvot.. Tästä on Epsan viikonloppu tehty. Päälle myös vielä ensiapu. Maanantaina kaksi uusinta koetta: pieneläinten sairaudet ja koirien ensiapu. Oisko voinu tehä ekalla kerralla kunnolla?:)

Nyt voi pitää hetken sellaista luovaa taukoa, eli olla facebookissa ja kirjoitella tänne. Oon tällä hetkellä töissä ja asiakkaista ei näy mailla halmeilla. Harvinaisen hiljainen päivä taas. Koirat joutuvat olemaan nyt aamupäivän yksin kotona, koska Mikakin on pelaamassa sählyä Kokkolassa. Toivottavasti se ois ilenny tehä Avalle kongin, johon tulee naudan mahaa.:) Epäilen suuresti.

Minna tulee tänään hieromaan Avaa, jonka joudunkin nyt sitten itse maksamaan.. Mutta mitäpä mie en sen eteen tekis? Katsotaan sitten jatkoa, josko vaikka se liikkeiden opettelu-kurssi riittäisi tytölle.:)

Ahistaa oikein istua kolmeen asti sisällä, kun aurinko paistaa ulkona. Painelen kyllä htei koirien kanssa ulos, kun oon ensin polkenut juna-asemalta kotiin. Kuinka helppoa olisikaan, jos olis auto, niin vois lähteä johonkin metsään, mutta mulle ei nyt ihan hirveesti ole noita lenkki vaihtoehtoja ole suotu vielä.. Rimppis onneksi on niin syrjässä, että peltoa ainakin riittää ympärillä. Toisaalta ei sinne viitsis koiria viedä, kun on taas ollut lauhaa ja pakkasta sekasin, että hankeen on tullut tosi kova kuori. Se ainakin tuottaa vähän tuolle Nepparille ongelmaa, enkä usko, että siitä Avallekkaan mitään hyötyä on.:)

Irti ne ois silti kiva päästää, kun ovat joutuneet yksin olemaan, niin virtaa varmaan riittää. Kaikki kaveritkin taitaa olla menossa, ettei saa lenkki seuraakaan. Ne on nuo koiranpennut ku voitaa mun seuran kö?;) Tuitui, kosta saa taas lällytellä oikeen kunnolla ja kyllästymiseen asti Essin saakspai lasta.<3 Meidän saakspai lapsi kun on jo niin kovn iso, vaikka kyllä tosi hyvin vielä lällyteltävissä.

Mika kävi eilen Kärkkäisellä Ylivieskassa ja oli tuonut meidän koirien iloksi tosi ison luun ja possulelun. Ava omi heti luun ja Nette raukalla ei ollut mitään sanomista asiaan, koska se luu oli kyllä niin iso, ettei se sitä edes jaksaisi kantaa. Nyt se kärsivällisenä odottaa, että Ava syö sitä pienemmäkis, jotta se voi sen siltä sitten varastaa. Possulelu jakoi mielipiteitä. Ava ensin pelkäsi sitä, mutta leikki sillä kuitenkin sitten ihan innoissaan. Auta armias, kun se possu röhkäisi, niin neiti juoksi pari metriä karkuun ja hyökkäsi sitten takaisin kimppuun. Nette leikki possulla kans, ensin hieman pelättyään sitä. Onhan se nyt kuitenkin niin hurjan pelottava ja iso sika!:D Korvasta se sitä roikottaa ja ravistaa.PS. Ilmoitin Neten 12.4 Kannuksen kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti