maanantai 9. heinäkuuta 2012

On tullut aika sanoa hyvästit..

Tässä lähelläsi..
On paikka, jossa
mun kuuluu olla.

Kun Ava tuli minulle, sillä oli paljon ongelmakäytöksiä:
- Hännän jahtaaminen
- Lattian pureminen
- Eroahdistus
- Koprofagia
- Tuhoaminen
- Huono pidätyskyky

Ja voitteko kuvitella? Kaikkine vikoineen Ava on ollut maailman paras koira <3 Ja toiseksi, kaikki nämä ongelmat ovat kadonneet. Kai minä jotakin olen oikeinkin tehnyt.. Avan rakenne on myös ulkoapäin paremman näköinen. Nyt vain odotetaan luuston kuvauksia ja tuloksia.

Kaikki mitä mä etsin.
Kaikki sinusta löysin.
Ava lähti ja nyt tuntuu, että meidän perheessä on tyhjä aukko. Ei ole enää ketään hölömöläistä, jolle nauraa.. Nette on hieman masentunut. Ei leikkinyt koko päivänä. Minna haki Avan Kannuksesta ja Mika luovutti sen pois. Ava oli kuulemma käynyt maate eikä ollut halunnut lähteä pois kotoa.

Jos joskus pimeässä yksin seison
ja liekki sammunut ja kylmä on.
En tiedä voiko sitä eloon saada kukaan toinen.

Minna oli kuitenkin tosi reilu ja ajoi Kokkolaan, jotta näkisin Avan vielä ja pystyisimme puhua hieman jatkosta. Ava huomasi minut jo kaukaa ja oli tosi onnellinen kun tulin. Vilma oli myös mukana ja oli kiva nähdä sitäkin pitkästä aikaa. Ava oli rauhallinen ja makasi juna-asemalla missä tapasimme. Puhuimme Avasta ja kerroin, että kaikki ongelmat ovat poissa. On se hieno koira <3


En pidä kiinni, en työnnä sua pois
ja pyytämättäkin tahtoisit jäädä.


Sitten tuli se hetki kun oli aika erota. Lähdimme eri suuntiin ja Ava meni ihan sekaisin. Se haukkui ja huusi perääni ja riuhtoi remmissä. Otti niin lujaa sydämestä. Minun oma pikku Avaseni ja nyt siitä piti luopua. Minna kuitenkin sanoi, että jos Ava ei sovellu töihin, hän ei myy sitä kenellekkään muulle kuin meille. Se helpotti hieman oloa.Kysyin kuulumisia Avasta. Onhan sen lähdöstä jo kohta viikko. "En löydä mitään vikaa Avasta." Oli Minnan vastaus ja hän kertoi, että kaikki on mennyt tosi hyvin. Nyt vain odotellaan kuvauksia ja niiden tuloksia.

Avan Video <3

4 kommenttia:

 1. Itku täälläkin tuli... Pieni Ava <3

  VastaaPoista
 2. Oliko Ava ollut aiemmin jossain kodissa, jossa häiriökäytökset olivat sille tulleet, vai jo heti kasvattajalta? Video oli kaunis, kuin myös Ava itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ava tuli minulle vasta 6kk vanhana. En tiedä mistä Ava kehitti häiriökäytöksiään. Suurin osa oli sillä jo minulle tullessaan. Muutaman se aloitti meillä (lattian pureminen, kun olimme paikalla ja yöllä herätteli pissalle). Lattian puremiseen puututtiin heti ja sitä ei onneksi paljon tapahtunutkaan.

   Poista