keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Tonto 2-vuotta

Rontti 2-vuotta ja tosi kuvauksellinen

Tonto täytti maanantaina kaksi!:) Iso poika jo. Harmikseen, raukka joutui tiistaina pesulle. En ole tainut itse sitä pestäkkään koskaan. Äiti sanoi, että olivat sen viime kesänä pesseet, kun Tonto oli heillä hoidossa. Eipä se siitä kamalasti nauttinut, mutta ei se hankalaakaan ollut ja ai että, kun on hyvän tuoksuinen poika nyt.
Tonto pesulla..:'D

Tänään olikin edessä takkujen selvittely. Suihku ei oikein tehnyt kamalan hyvää tälle pitkäkarvaiselle herralle. Harjatessa piti vähän huutaa, rimpuilla ja sähistä. Pikkusen piti hellästi hampaitakin käyttää, mutta torumisen jälkeen kesti yllättävän kauan, ennen kuin kielto unohtui. Nyt sitä ollaan niin siistiä herraa. Puhdasta ja takutonta. Kynnetkin leikattiin, josta Tonto ei ole moksiskaan. Sitä kyllä saa tehdä.
Lasse Sievinen mököttää

Torstaina meiltä lähtee taas porukka kentsulle hoitoon. Me lähetään Renault- kokoontumiseen mun perheen kanssa. Tonto ja Mortti menee hoitoon ja pitäähän sielä siistinä ollakkin. Äitikin aikoi pestä Mortin (!?), joka on hyvin harvinaista, sillä minähän se olen kenneltyttö ja minun pitää kaikki Mortillekkin tehdä. Siksi se vihaakin mua niin paljon nykyään. Tai siis pelkää... Joka on aika harmi, sillä ihan mun koira se on ollut kun asuin kotona. Viikonlopun jälkeen Mortti jää meille viikoksi hoitoon.
Taas se näyttää ihan Tummulta!

Netenkin piti mennä kentsulle hoitoon, mutta lenkiltä tullessaan Mika kysyi, että onko sen pakko. Miehän jo heti aattelin, että nyt sielä lenkillä on tapahtunut jotain tai tuo koira tyyliin paskoo verta. Mika siinä hetken rauhotteli mua ja sai lopulta sanottua, että hänen isä tahtois sen mukaan Kempeleeseen. Nyt Nette on siis lähössä papan kanssa reissuun ja tietenkin papan naisystävän kanssa.:) Nette on kyllä tuollanen sydänten valtaaja. Muutaman näkemis kerran jälkeen Mikan isä ja äiti on heti olleet valmiita ihan vapaaehtoisesti ottamaan Neten hoitoon. Ja niinkuin nytkin, pappa kysyi Netteä, eikä meille ollut edea tullut mieleenkään laittaa sitä muualle kuin kentsulle. No, tuleepahan halvemmaksi.:)

Nette ja Ava peuhaa <3

Iskä ja Tonto <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti