perjantai 29. maaliskuuta 2013

100 kirjotusta ja vuosi täynnä!

Khylläpä kyllä! 100 blogikirjoitusta on täynnä ja lukijoita on melkein sata.:D Vuosi on myös nyt täynnä blogin eloa ja lukijoita on ainaki enemmän ku yksi. Hyvää synttäriä me!

Koska olen kauhean ylpeä ja kiitollinen jokaisesta meidän lukijasta ajattelin tehdä vähän jotain spesiaalia. Arvonta! Arvontaan saa osallistua ainoastaan blogini lukijat.

Koska blogin pitää pystyssä koirat ja kissa halusin tehdä kummallekkin sopivan palkinnon. Voittaja saa päättää kumman paketeista ottaa. Pientä esimakua arvonnan palkinnoista tässä:

Hauvallesi:
BF kanaliuskat, purulelu, labyrintti aktivointipallo vaikeusaste 2, 2kpl pururullia, 2kpl denticks krokotiilia. Arvo n. 20€

Kisullesi:
Viuhkalelu, pingviinilelu, 3kpl Applaws kana-parsa-märkäruokaa, Whiskas herkkutikkuja, Whiskas anti hairball & Dentabits herkkuja. Arvo n. 15€

Jos haluat osallistua arvontaan jätä kommenttia. Kommenttiin kirjoita ihan mitä haluat, kivat terveiset, palautteet ja ehdotukset ovat tervetulleita.:) Laita viestiisi myös sähköpostiosoitteesi. Toisen arvan saat linkittämällä tämän kuvan omille blogisivuillesi:



Kerro kommentissasi, monellako arvalla osallistut.:) Toivottavasti saisimme ainakin kaksi osallistujaa, sillä silloin saadaan edes jotain pientä jännitystä tähän.;) Osallistumis aikaa on viikko eli arvonta loppuu 5.4.2013.

17 kommenttia:

  1. Mahtava arvonta!
    Olen seuraillut blogiasi jo yli puoli vuotta, mutta koska olen vähän huono näissä tietokonehommissa eikä minulla ole omaa blogia niin en ole osannut minkään seuraamani blogin lukijaksi liittyä. Ennenkuin nyt vähän aikaa sitten :D Olen nyt siis lukijasi nimimerkillä Shiva ja s.postini on suddenconnection@hotmail.com (tarviiko näitä tietoja arvontaa varten?) Heh, no siis blogissasi parasta on toki ihanat karvakuonosi, ja kaikki koulutus-jutut kiinnostaa.
    Meidän hauveli haluaisi osallistua koiramaisen palkinnon arvontaan yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Voi hitsi. Myöhästyin enkä ilmeisesti ollu ainoa, edellisestä poistetusta kommentista päätellen. x) No mut myöhästyneet onnittelut sitte vaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sittenhän mä osallistun ja ihan jo pelkästään ton pinkin pallon takia, vaikka noi kissajututki periaatteessa kiinnostais. :p (Mun mailiosoite löytyy mun blogin sivupalkista, jos sattuu onni potkaisemaan)

      Jätänpä postausaihe-ehdotuksen. Toivottavasti et oo tästä jo kirjottanu, mut kiinnostais lukea juttu siitä millaiset välit sun kissalla on näihin koiriin ja onko ne aina ollu sellaiset. :)

      Poista
    2. Ai niin, sellainen juttu tuli mieleen myös, ku tota äskeistä kommenttia jätin, että oisko mitenkään mahollista, jos ottaisit ton kommenttien sanavahvistuksen pois? Tulis kommentoitua ehkä useammin, ku kommentin jättö ei ois niin kamalan vaikeaa. :) Niistä kirjaimista ku ei oikein meinaa selvää saada ja joutuu yrittämään aina monta kertaa, ennen ku saa kommentin tulemaan läpi, nii joskus tulee luovutettua kokonaan, vaikka kommentti ois jo valmiiks kirjotettu. Ainakin mulla menee kaikki roskapostit suoraan sinne Bloggerin roskapostikansioon eivätkä ne koskaan päädy blogiin asti.

      Poista
    3. Onko mulla sellanen!? Hyi olkoon! Mä inhoon niitä sanavahvistus juttuja. Koitan mahdollisimman pian saada sen poistettua käytöstä, koska ne on ärsyttäviä ja turhia.:) Hyvä kun sanoit.

      Poista
    4. On sulla. :D Luulenpa, että aika monella, jolla toi on, se on menny päälle jonkun Blogger-päivityksen yhteydessä. Mulle kävi niin kerran enkä heti huomannu. Mut kiva, jos otat sen pois. :)

      Poista
  4. Minkä kokoisia nuo lelut ovat? En viitsi osallistua jos ovat liian pieniä belgien suuhun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti heti mennä mallailemaan Helmillä noita ja kyllä ovat tarpeeksi isoja belgillekkin.:) Aktivointipallo on jopa sen verran kookas, että melkein liian iso esim. Netelle.:P Kuva kyllä pienentää jotenkin noita leluja.

      Poista
  5. Ookoo! :) Siinä tapauksessa mekin osallistutaan: moi.terve@hotmail.com

    Mäkin jätän postausehdotuksen: Olis kiva lukea lisää noista projektikoirista, niiden kasvusta ja pois lähdöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienoa! Laitetaan korvan taakse tuo toivepostaus.:)

      Poista
  6. Täältäpä löytyi kiva blogi! Mukavaa seurata muidenkin kuin omien villakoirien (ja tietysti myös muiden lemmikkien) elämää :)

    Mullakin postausehdotuksena olisi juuri nuo projektikoirat. Niistä ei valitettavasti paljoa julkisuudessa puhuta, joten olisi mielenkiintoista tietää niistä enemmän :)

    heljakeskilusa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Projektikoirista on tullut tosi paljon postauspyyntöjä, joten se tulee onnistumaan.:)

      Poista
  7. Kiva blogi teillä. Mäkin haluaisin kuulla noista projektikoirista enemmän :)
    s-posti: pauliina.jaakkola2@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Miekin osallistun ja haluaisin kuulla lisää Projektikoirista! :) Linkitin myös arvonnan blogiini, joten osallistun 2 arvalla.
    phootato@hotmail.com

    VastaaPoista