keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

BISCUIT BISHOP'S ALIZÉ

Meidän odotus palkitaan pian. Kuukauden päivät ja kotona taapertaa yksi kiharakarvainen. Mä en malta odottaa! Viikonloppuna oltiin tosiaan katsomassa ja valitsemassa meille pentua. Tyttöjä oli kaksi ja oltiin pitkään ns. "kahden vaiheilla".;)

Pienellä tytöllä oli punainen panta ja isommalla ja vaaleammalla vihreä. Punainen viihtyi luonamme tosi paljon, oli kiltisti sylissä ja oli muutenkin todella valloittava tapaus.


Mehän oltaisiin haluttu alunperin musta pentu, joita syntyikin pentueeseen vain yksi uros. Arvatkaa oliko se ehkä ihana :) <3


Kyllä meidän katseet kertoi toisillemme, että pieni ja punainen olisi se meidän pentu.


Kasvattaja kuitenkin meinasi, että vihreä pentu olisi meille sopivampi. Se olisi ehkä vähän haastavampi, mutta meinasivat, että juuri siksi haluaisivat sen meille antaa. Olisi mielenrauha siitä, että pennusta tulisi isona kunnon koira. Mielessä kamppailtiin nyt todenteolla.

Ennen kuin olimme lähdössä herättelimme vielä tyttösiä uniltaan viimeistä syyniä varten. Otimme nyt oikein kunnolla vihreän pennun käsittelyyn.

Siinä se nyt on. Meidän pentu. Päätimme luottaa kasvattaja arvostelukykyyn ja todettuamme itsekkin, että se on meille sopivat päädyimme vihreään tyttöön. Kattokaa ny sitä! Miten me jaksetaan oottaa. Huomasin taas muuten kuinka paljon söpömpiä ovat lurppakorvaiset koirat.:D

2 kommenttia:

  1. Uskon että hyvä valinta pennun suhteen!:) Taitaa tulla meittillä perheenlisäys aikalailla samoihin aikoihin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!:D Jännä seurata saman ikäisen pennun kasvua :)

      Poista