keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Seko Zeko

Maanantaina olin luvannut hakea kisun kotiin. Mikalle en kertonut mitään, sillä se ei olisi kuitenkaan luvannut. Katti oli kasvanut huimasti viime näkemästä. Tai minähän näin sen sillon, kun simmut olivat vasta auenneet.

Automatka meni minun sylissä. Valloittava tapaus. Kotona Nette oli ällöttävä ja piti murista ja sähistä. Tontollekki vähän, mutta Tonto on niin pöhkö, että tunkee väkisin haistelemaan ja nuista tuli heti kaverit. Ihan ei vielä leikitä painileikkejä, mutta samalle laservalolle mahtuu kummatkin.


Parin päivän jälkeen Nettekään ei ole niin paha. Paitsi sillon, kun se tekee äkkinäisiä liikkeitä pentua kohti. Jopa kävi Netteä ihan itse haistelemassa. Nettekin on onneksi niin hieno otus, että osaa olla rauhallinen. Vaikka välillä jääkin tollo päälle, kun Zeko kävelee jossain.

Pennulle ei tosiaan ollut viimeseen astikkaan nimeä. Lopulta nimesin sen Pöndeksi. Sehän tuli maalta, mun mielestä oiva nimi. Lopulta kun Mika hyväksyi edes joten kuten, että meillä on nyt kissa, ei nimi passannutkaan. Mika nimesi kisun Zekoksi. Lausutaan "ts", paitsi kun on kauhea villi kohtaus. Silloin osuvampaa on Seko.:D


Pientä aamuvilliä on havaittavissa juuri nyt. Saa koiranluu tuolla kyytiä. Hassu kissa<3 Oma häntäkin on kiva. Raapimapuu on kans must! Onneksi. Tonton kanssa tekisi mieli ihan vähän leikkiä, mutta ei ihan vielä uskalla.

Zeko on kasvanu maalla, sellaisessa perheessä, jossa on paljon lapsia ja melua. Ei siis pelkää ihmisiä eikä isoja ääniä. Täysi vastakohta siis Tontolle. Kummatkin kuitenkin rakastaa meidän seuraa, nauttivat sylissä nukkumisesta ja ruuasta.:)

Onni on nukkuva Zeko ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti