perjantai 6. syyskuuta 2013

Mistä on Helmi tehty?

Röyhtäisystä naamalla
Helmillä oli outo ja noh, "hauska" tapa jokaisen ruuan jälkeen. Se röyhtäisee naisellisen kuuluvasti. Annoin ilta ruuan yleensä niin myöhään, että olin menossa jo nukkumaan. Saainkin siis nauttia sängyn viereen tulevasta saksanpaimenesta, joka röyhtäisee naamalleni.

Suurista korvista
Nuo luonnottoman suuret korvat. Jep! Vieläkö joku lois niihin kuulon.

Rapsutus ilmeestä
Helmillä on omanlaisensa rapsutus ilme. Sen toinen korva menee enemmän taakse kuin toinen ja sen katse on keskittynyt. Yleensä ilmeeseen yhtyy myös hitaasti lipova kieli.

Moottorin käynnistymisestä
Helmin rinta ja mahanalunen on herkkää kohtaa ja saan niin sanotusti moottorin käynnistymään. Takajalka vispaa oikein kunnolla.

Tassun antamisesta
Niitä harvoja temppuja jotka Helmi osaa. Tosi koirat sen osaavat tietenkin. Tassun antamisen Helmi oppi itse, ilman sen kummempaa treenailua.

Kuorsaamisesta
En tiedä johtuuko kuumasta vai mistä, mutta Helmi on alkanut kuorsaamaan enemmän nyt kesällä.

Uni mörähtelyistä
Näitä tulee niin ikävä! Ei ole söpömpää kuin nukkuva sakemanni ja mörähtelee unissaan, kun vaihtaa asentoa.

Hieman liian suurista huulista
Se vielä menee jakeluun, että tuolla korvaeläimellä on luonnottoman kokoiset korvat, mutta että huuletkin. Ne ei vain pysy paikoillaan millään.

Nuuskahuulesta
Kutsutaan myös Helmin HÄMMÄSTYNYT-ilmeeksi. Kun jotain hassua tai poikkeavaa tapahtuu, saattaa hieman liian suuret huulet jäädä väärään asentoon.

Pään pyörityksestä
Aina vain vanhempanakin Helmin pään saa pyörimään kummalliset äänet tai kiljahdukset. Huvittavinta oli, kun olin matkalla koirien kanssa metsälenkille. Olen todella huono saamaan englannin kielisistä lauluista selvää, joten tälläkin kertaa lauloin mukana hyräillen ja omia äänteitä keksien. Peruutuspeilistä näkyi Helmiina pyörittelemestä vimmatusti päätään puolelta toiselle. Liekkö sitten ollut oikein kaunista laulantaa.:D


Vampyyrista
Helmi nukkui monesti selällään ja hieman liian suuret huulet kyllä lerpahtavat väärään asentoon. Silloin meidän lattialla makaa "pieni vamppuuri".:)


Hyvää syntymäpäivää Helmiina!<3 (5.9)

Helmin video


2 kommenttia:

 1. Voi Helmiä! Kannus tuntuu hieman yksinäiseltä, kun Kertulla ei ole enää Helmiä leikkikaverina. Kukaan muu ei oo ymmärtäny Kertun hulluja leikkejä yhtä hyvin kuin Helmi :)

  Rupee aina hymyilyttään ku tää kuva osuu silmään :)

  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/931152_10201160767287468_1389460095_n.jpg

  VastaaPoista
 2. Voi ihana tuo kuva <3 Kummatkin kyllä niin elementissään ja aivan ihtensä näkösiä.:D

  Helmillä ja Kertulla oliki aina niin omanlaisensa leikit, että eihän sitä voi kukaan muu tajuta.:D

  VastaaPoista