keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Hengissä ollaan!

Hiljaista on.:) Ei tässä paljon koneella kerkeä istua, kun pitäisi töissä käydä ja koiranpentu on hoidettavana. Huomattavasti enemmän huomiota tarvitsee neljä eläintä, kuin kaksi. Jokaiselle kun haluaisi sitä antaa yhtä paljon. Blogin eteen pitäisi muutakin tehdä. Uusi banneri pitäisi laittaa tilaukseen ja keksiä blogille uusi nimi. Saksanpaimenta ei tässä taloudessa enäää ole ( :( ), joten pitäisi alkaa käyttämään mielikuvitusta nimeen, joka kuvaa meidän laumaa johon kaksi kissaa ja koiraa kuuluu. Ehdotuksia viisaammilta?:)

Vanha banneri

Väliaikainen banneri
Antakaa armoa nykyisen bannerin kanssa, jonka tein ekaa kertaa itse ja vähän hienommilla systeemeillä.:D Se saa toimia nyt väliaikaisesti, ainakin siihen asti, että meidän pennut on isoja ja viisaita. Siksi otsikkona onkin: "Maasta se pienikin ponnistaa", koska me ollaan saatu seurata kahden eri lajikkeen kasvamista isoksi samaan aikaan. Samalla kun vertailu kohteena on ollut kaksi aikuista lemmikkiä.

Meille kuuluu hyvää! Tiedoksenne. Neteltä ajoin turkin taas ihan lyhyeksi, koska se ei ollut yhtään Nettemäinen pitkän ja ison turkin kanssa. Se masisteli, ei nukkunut enää meidän vieressä, eikä jaksanut tehdä mitään. Turkki veks ja johan löytyi taas se sama Nette sieltä seasta. Jemma taas kasvaa huimaa vauhtia, tai.. Kasvaa ja kasvaa. Musta se on kauheen pikkunen.:) Hampulit on vaihtunut kivasti ja kulmurien vaihtumista odotetaan ihan vähän kauhun sekaisin tuntemuksin.Ruokailun suhteen Jemmalla on taas ollut koviakin ongelmia. Ilmeisesti liiallisen autossa oksentelun takia oma ruoka ei enää maistu Jemmalle. En minäkään kyllä keltaista Jaffaa voi enää juoda, koska oksennustaudin aikaan sitä piti aina olla. Jemmalta ollaan siis vaihdettu nappulaa ja ollaan pidetty entistä paremmin huoli, että maha on suht tyhjä autoillessa. Lihaa luiden päälle ollaan saatu myös rasvaisella lihalla, läskirouheella ja erilaisilla "makua antavilla" sooseilla. Eli olen itse tehnyt nappuloiden sekaan jotain puuromössöä.

Tonto tiputtelee taas mukavasti karvaa ja elää makoisaa sisäkissan elämää. Loikoillen, kehräten ja kaukosäätimiä allensa piilottaen. Zeko taas on joutunut menettämään miehisyytensä, kun Ylivieskassa oli kissojen leikkuu-päivä. Nips naps! Ensimmäistä kertaa myös törmäsin siihen, että kissalla kasvaa kahdet kulmurit samaan aikaan. Tai miksi se ei tieten olisi mahdollista, mutta en vain ole tullut ajatelleeksi. Toinen lähti itsestään, toisen nykäisin irti omin voimin. Hampaat kuitenkin näyttävät ihan hyviltä.


Syksy on myös madotuksen aikaa. Tänä syksynä madotin kaikki elukat, myös kisulit, koska Zeko on saanut kulkea ulkona syntymäkodissaan. Kuvia tähän en saa juuri ollenkaan, koska en ole kameraa ulkoiluttanut.:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti