perjantai 23. toukokuuta 2014

Postia Hau-Haulta

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ, JEMMA!


Postissa saapui siis kaksi pakettia, jotka oli osoitettu Jemmalle. Niiden sisältä löytyi paljon herkkuja ja meidän pikku kisuleitakin oli muistettu.:)

Paketin sisältö:

Jemmahan on tässä viime kuukausien aikana saanut myös paljon muutakin. Kasvattaja muisti meitä tekemällä Jemmalle puvun. Vastikään ostin myös tuolle lammikoissa lotraajalle säärystimet, joista oon kyllä tykänny tosi paljon. Pysyy hyvin paikallaan, kuhan on oikeen kokoset.:)


Ja noista kissanherkuista puheen ollen. Sen verran otin ne pois tuolta namilaatikosta, jotta saan tämän blogimerkinnän tehtyä. Sain huippuidean kesken kirjoittamisen, että nyt siivoan kissanvessan ennen ku unohdan. Olin siis poissa tästä noin pari minuuttia, jos sitäkään. Istuin takaisin takamukselleni ja rupesin miettimään mitä Tonto rapistelee ja mikä on Zekon mielestä niin kamalan kiinnostavaa lattialla. Lattialta löytyi toinen kissanherkkupusseista. Tyhjänä! Parissa minuutissa Tonto oli purrut pussiin reiän ja vetänyt kaikki ankkaherkut naamaansa. Saakelin syöppö! :D5 kommenttia:

 1. Hyvää synttäriä siskolle toivottaa Romppu-pomppuli aka Rommi aka Romeo aka Ouragan aka puudelström mammanpoika uljas. :D Myös kotiväki mukana toivotuksissa! Kauniiksi neidiksi toinen kasvanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja paljon onnea sinnekkin veikalle ! :) Vähän kateellisena katottiin ihanaa turkkia, mikä sinne on saatu kasvatettua.;) Jemman turkille taidetaan taas näyttää trimmauskonetta, koska jalka alkoi tällä viikolla taas oirehtimaan.

   Poista
 2. Noniin, johan mä ehdin poistaa valmiiksi rustatun viestin hohhoijaa, milloinkohan sitä oppii kopioimaan tekstin ennen lähettämistä...

  Joka tapauksessa, kyllä tuon Romminkin tukka on vielä kovasti vaiheessa, ihan ei ylletä esim Haikun tai Kirpun niskatukan mittoihin. Hiljaa hyvä tulee vai miten se meni... ;) Harmi tota Jemma jalkaa, mutta vahinkoja sattuu eikä sille mahda minkään :( Sais neitokin jo nauttia huolettomasta puudelin elämästä terveellä jalalla... Mutta on tossa tukassa sentään se hyvä puoli että Jemma varmasti nauttii vähän viileämmästä kesätukasta ja kesäkuumalla uiminenkin on paljon kivempaa kun turkki kuivaa suht nopiaa. Ja mikäs sen parempaa kuntoutusta kun uiminen! Tsemppiä paranemisprosessiin neidolle,

  - Jutta ja Romppu

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka mukavannäköinen paketti on tullut Hau-Hau:lta! :) Onnea!

  VastaaPoista