sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Jemssi

Muistatteko pari vuotta sitten sen villakoiranpennun, joka treenatessaan heilutti koko ajan häntäänsä? Muistin virkistämiseksi:


Mua on purassu treenikärpänen. Ei mikään sellanen hullun innokas, mutta sopevasti. Lähtökohtasesti Jemma ei osaa yhtään mitään. Istua ja pysyy paikallaan vaihtelevasti. Kun sanon "tähän näin", se tietää, että täytyy kulkea vapaana vierellä. Jemmasta löytyy paukkuja tosi moneen asiaan. Neten jälkeen on huikeeta tehä töitä koiran kanssa, jonka innostus ei hiivu ja motivointi on helppoa. Jemman kanssa oon huomannu sen, että mun täytyy opiskella myös itse. Mun täytyy miettiä kuinka saisin mahdollisimman hyvin koulutettua. Sillä kun on koira, jossa on potentiaalia, niin en tahtois pilata sitä omalla kiireellä. Siispä me edetään rauhassa ja hinkataan, koska Jemma kestää sen. Ai että mä rakastan tuota otusta! Ja niin! Se häntä viuhtoo edelleen hulluna. ;DMeidät hyväksyttiin myös MH-kuvauksiin, joten on kaikkea jännää edessä ens vuonna sen lisäksi. Tavotteena ois luonnetestin läpi kahlaaminen ja jos treenit sujuu ja mun into pysyy, niin olisi siisteintä saada BH läpi ja ehkä sen jälkeen Toko-juttuja. Jemm kuvattiin luustoltaan myös täysin terveeksi! Muutamat näyttelyt on kahlattu läpi ja tuloksina H ja EH2.


1 kommentti:

  1. Se on mummonsa tyttö, silläkin heiluu koko kroppa nenänpäätä lukuunottamatta kun häntä vatkaa :D Iloluontosia tuntuu tää sakki olevan :)

    VastaaPoista