maanantai 14. toukokuuta 2012

Neten rakenne

Tässä on nyt tullut mietittyä Neten rakennetta koulutehtävän myötä.:) Kuvia on otettu edestä, takaa, sivuilta.. On otettu ravia ja laukkaa. Ihan kivaltahan tuo näyttää, mitä nyt on hieman pyöristynyt neiti.:) Oon myös laskeskellut kaikkia villakoiran rakenne juttuja ja ilmeni, että Neten kuono on liian lyhyt ja luulen, että myös liian paksu. Hampaitahan siltä puuttuu yksi I3 (etuhammas) alhaalta ja takaakin ilmeisesesti ja C (kulmahammas) on väärällä paikalla.
Ravi seuratessa.


Laukkaa ratsu reima!
Seisomiset joka puolelta.

 Seisoo hieman vinossa.


Niin ja olihan tehtävässä myös hypyn arviointi.Hypyssä Nette vois venyttää hieman enemmän etu- ja takajalkoja. Tulee myös joskus liian jäykästi alas.

Sain jopa otettua ihan OK:t kuvat Nepparin hampuleista.:)

Ala C väärällä paikalla

Virheetön puoli
Pieniä merkintöjä, en tiedä näkyykö kunnolla, mutta kaikki koiraihmisethän tietää mitäs ne hampulit oli ja varsinkin kennellinjalaiset.;) Tulin tosiaan siihen tulokseen, että alhaalta puuttuu I3 eli reunimmainen hammas oikealta. Tuo, sen puolen C näyttää ihan etuhampaalta ku se on jotenki kiinnittyny hirveen alas ja on lyhyt sen takia. Vertailuna siis keskimmäinen kuva on virheellisestä puolesta ja sen alla kuva normaalista hammastosta. Takahampaita en jaksanut ruveta laskemaan edes kunnolla, että mikäs sieltä nyt puuttuikaan.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti