perjantai 4. toukokuuta 2012

Tuleva tokokoe

Tällä viikolla on tapahtunut niin paljon etten ole kerennyt edes jännittämään huomisia kisoja.:D Huomenna siis kuono kohti Kokkolaa ja tokokisoihin Neten kanssa. Kokeet järjestetään asfaltilla, joten saapa nähdä kuinka meillä menee.

Reenannukin olen tosi huonosti, mutta ehkä me pärjätään. Voidaanhan me olla taas ensimmäisiä, siitä toisesta päätä (lue: viimeisiä).:) Olen ollut sillä samalla paikalla joskus möllitokoissa ja se meni ihan suhteellisen hyvin, ottaen huomioon, että olin pilannut viimeisellä viikolla kaikki liikkeemme.:) Ehkä nyt on siis parempi, että ei olla treenattu, niin ehkä Netelläkin on kamala hinku tehdä kanssani kaikkea.

Ava joutuu nyt jäämään hurjan Mortti-sedän kanssa Kannukseen. Tosiaan, vanhempieni koira tuli meille tiistaihin asti. On vähän hermoja kiristänyt sen piipparin kanssa, vaikka lenkittäessäni kolmea koiraa taisi Mortti olla se kiltein.:) Se oli kyllä kans yksi kokemus. Ava veti hihnassa ja kun sille sanoin jotain, Nette säikähti ja se laahusti jossain mun takana. Mortti taasen kipittää nätisti vieressä.

En voinut vastustaa kiusausta, joten tein pienen videon taas meidän arjesta.:) Ärsyttää kun kamerassa videot näyttää ihan hyvältä ja valoisilta ja tietokoneella pimeiltä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti