torstai 28. helmikuuta 2013

Huh hellettä

Niin se vain käy, että kevät tekee tulojaa. Se myös tarkoittaa sitä, että muurahaiset ovat vallanneet asuntomme. Hyi! Mika lähtee työkeikalle ja minä en kyllä tänne jää muurahaisten kanssa. Saa hoitaa ne päiviltä ensin.

Minnalta saimme viestin hampuleihin liittyen ja eläinlääkäri oli edessä. En kylläkään kerennyt edes tilata aikaa Helmille, kun huomasin, että toinen hammas työntyy SITTENKIN omalle paikallee. Parin päivän odottelun jälkeen näyttää siltä, että toinenkin olisi tunkeutumassa omalle paikalle. Miksihän ne ensin kasvoi mihin sattuu? Mutta helpotuksesta saa siis huokaista!

Makkara tarjoilu
Toinen ongelma meillä on ollut nyt Tonton kanssa. Jouduimme väliaikaisesti vaihtamaan ruokaa lightiin, koska leikattujen kissojen ruokaa ei sillä hetkellä ollut. Light nappulat ovat pyöreitä ja isompia, kun taas leikatuille tarkoitetut ovat soikeita. Tonto hotkii niin nopeasti ja pureskelematta nappulansa, että oksentelee niitä ulos.

Mika jo säikähti niin paljon tilannetta, että käski hankkimaan HETI muita nappuloita ja uskalsi syöttää vain märkäruokaa Tontolle. Hätä keinot keksii ja alkoi aivoriihi Tonton olon parantamiseen. Nappulat syötetään nykyään vedestä ja sekös Tontoa ottaa pattiin.

Se kyllä syö nätisti jokaisen nappulan, mutta katsoo ensin epäluuloisena ateriaansa. Ensin alkaa veden litkiminen pois ja muutama nappulakin eksyy suuhun. Kun vettä ei enää jaksa juoda täytyy ottaa tassu käyttöön ja onkia nappulat pois kupista.


Ei ole sen jälkeen oksettanut. Tonto syö hitaammin, joutuu juomaan riittävästi vettä ja saa aktivoinnin kaupan päälle. Hienoa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti