perjantai 3. toukokuuta 2013

Arvonnan voittaja!

Nyt on tullut siis aika julistaa arvonnan voittaja!:) Arpominen olikin yllättävän paljon vaikeampaa, kuin osasin odottaa ja tuntui ihan kamalalta, kun yksi vain voi voittaa. Me oltais mielellään palkittu kaikki! Ajattelin käyttää arvonnassa vähän erilaista tekniikkaa ja koska koirat ovat meidän pää aiheemme, sai Nette toimia onnettarena. Tässä jotain uutta meidän blogiin ja arpaonnea kaikille:



Mainitsinkin jo aikaisemmin, että laittelin eräälle kasvattajalle viestiä. Matkani käykin sunnuntaina kohti Urjalaa ja vähän tutustumaan pentueen emään. Pentuja odotetaan syntyväksi toukokuun loppuun menessä ja luovutus on luonnollisesti heinäkuun lopussa. Voikin siis olla, että Helmi joutuu lähtemään ennen sitä pois tai ainakin pian sen jälkeen. Asuntokaupat ovat menneet taas päin prinkkalaa, joten tässä kaksiossa voi tulla liian ahdasta meidän laumalle. Enempää en kerro, mutta kyllä senkin aika tulee.;) Pidetään jännitystä yllä.

Mikahan suhtautuu uuteen koiraan, kuten aina ennenkin. Negatiivisesti.. Surullista, ettei se ole vieläkään oppinut, että näissä asioissa ei paljon muiden mielipide kiinnosta.:) Kun hyvä pentue osuu kohdalle, tilanne tulee käyttää hyväksi. Multa siis todennäköisesti puuttuu matkaseura kokonaan, koska Mika ei ymmärrä koko reissun ideaa ollenkaan. Noh, tässä on varmaan kiitos siitä, että mie olen hypännyt sen harrastuksissa, peleissä ja kaiken maailman ralleissa  mukana. Kyllä, voitte havaita pientä katkeruutta ja mököttämistä.

Silti pupseja, pupseja, pupseja <3


2 kommenttia:

  1. SIIS APUA, voitettiinko me? :D Täh? Huhhuh, ihan mahtavaa, jes! :-)

    Jännää toi kasvattajajuttu, jee! Kirjoittele sitten miten menee Urjalassa. :)

    VastaaPoista