torstai 23. toukokuuta 2013

Penneleitä

Joko arvaatte? Viime yönä syntyi meille uusi perheenjäsen. Kerkesin tässä jo muutaman päivän miettiä, että kohta pitäisi jotain alkaa tapahtumaan. Pienet kiljaisut pääsivät kyllä suusta, kun näin facebookin seinällä tämän kuva:


Niinkuin näkyy, ei meille ole tulossa sitä kauan toivottua sakemannia. "Miksi?" se on hyvä kysymys. Mä olen huomannut itsessäni nyt sellaisen aika krantun piirteen sakemannia etsiessä. Toisaalta, nyt on ostajan markkinat, joten mun mielestä pitää vaatiakkin priimaa. Ainoa kenneli mistä kelpuuttaisin pennun, on mahdotonta sieltä sitä saada. Kasvattajalla ei tällä hetkellä ole narttua itselläkään ja hän etsii myös "sitä oikeaa". Siksi olen päättänyt ettei tässä asiassa saa hätiköidä. Saksanpaimenkoira tulee meille, sitten kun on sen aika. Minä olen valmis odottamaan.

Kuvassa näkyy pieniä valkoisia otuksia. Me toivottiin mustaa, mutta syntyi vain yksi musta (kuvan oton jälkeen) ja se on uros. Meillehän ei ole tulossa uroksia, ainakaan koiria. Toisaalta olen aina sanonut, ettei koiraa saisi koskaan valita värin perusteella, joten en todellakaan jätä ottamatta pentua sen takia, että se on valkoinen. Tästä rodusta olen haaveillut aina. Aina ja ikuisesti. Nyt on siis aika toteuttaa yksi haaveista tässä elämässä. Isovillakoira.

Emän omistajan kanssa olemme käyneet samaa koulua ja on todella helpottavaa, että tuntee emän omistajaa jo ennestään. Olen seurannut Hipan elämää pennusta tähän asti facebookissa ja blogissa. Niitä hyviä ja huonoja hetkiä. Osaa jotenkin odottaa vähän mitä tuleman pitää. Kävimme tosiaan katsomassa muutamia viikkoja sitten Hippaa ja Hipan sukulaisia kasvattajalla, joka on Hipan omistajan sisko, Anne.

"Jos haluat sellaisen kasvattajan, jota ei kiinnosta kasvattien elämä ollenkaan, olet väärässä paikassa" Sanoi Anne ensitapaamisella. Voisiko siis paremmin olla? Koiran elinikäinen tuki kasvattajalta. Ei minun mielestä. Tämähän on jopa liian täydellistä. Omaa mennään valitsemaan sitten, kun pennut ovat neljä viikkoa vanhoja. Sen jälkeen onkin oman hakeminen kotiin.:) Heinäkuussa alkaa siis pissa/kakka-rumpa, jee...

Kamalan sekavaa tekstiä, mutta en saa mitään järkevää aikaiseksi tämän ilon läpi.
PS. Mika ei oo vieläkään luvannu mulle Pikku-Killiä, mutta kyllä se meille tulee.;)

Uusia kuvia ei tule hetkeen, sillä jouduin tilaamaan uuden kameran, edellisen matkatessa poliisiasemalle.. Viimeinen kerta, kun ostan jotain isoa "kirpputori"-tyylisiltä sivustoilta (huuto.net). Nyt tilasin ihan OIKEILTA sivustoilta ja mun ei tartte antaa sitä koskaan pois, piste.:D Annoin itselleni jopa luvan ostaa edellistä hieman uudemma kameran. Tervetuloa uuteen kotiin myös Canon EOS 600D. Mistähän mä revin rahaa kaikkeen tähän?:'D

*TÖK*
Costo ja Helmi

8 kommenttia:

 1. Onnea tulevasta perheenjäsenestä!:D

  VastaaPoista
 2. Ooh, paljon onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, kiitos! Malttais vaan vielä odottaa pari kuukautta.:)

   Poista
 3. Voih <3 Paljon onnea uudesta perheenjäsenestä - tai siis jäsenistä ;) Myös siitä pienestä kisulista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mika jo sano, että pitää soittaa ja peruutta sen kisun otto, mutta sen unelmissa se vaan tapahtuu :D

   Poista
 4. Onnea tulevaan koitokseen. ;) Mahtava kuva Helmistä ja Sotkusta, laitahan parhaita otoksia tulemaan tännekin päin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D En oo vielä itekkään kattonut niitä läpi. Laitan kyllä ne.:)

   Poista