keskiviikko 21. elokuuta 2013

Ensimmäinen rokotus


Tänään käytiin Jemman kanssa ensimmäisillä rokotuksilla. Melkein jäi neidillä rokotukset saamatta, kun kaikki eläinlääkärit ovat yhtä aikaa lomilla tai muuten tavoittamattomissa. Ei muuta kuin aamulla auton nokka kohti Oulaista. Siis ajettiin 70km suuntaan ensimmäisten rokotusten takia. Noh, kyllä Netelläkin meni omansa umpeen, mutta Zekon pallitkin olisi ollut kiva saada samaan syssyyn pois. Mutta odotellaan nyt puoli vuotiaaksi sitä hommaa.


Kyllä sai olla kauhean ylpeä tuosta pennusta, kun se iloisesti meni tervehtimään eläinlääkäritätiä. Lekuri meinasi, ettei taida pentu vielä ymmärtää mikä kamala paikka tämä on. Pöydällä olo jännitti hieman ja hampaat näytettiin vastahakoisesti, mutta sama se oli Helmillä ja seuraavilla rokotuksilla hampaat näytettiin moitteitta. Mie nimittäin kamalasti sorkin nuitten elukoiden suita.:D


Rokote annettiin huijaamalla. Jemma ei ollut saanut aamu ruokaansa, joten minulla oli kipossa se mukana. Pöydällä pentu hotki kiposta nappulaa naamaansa ja huomaamatta oli piikki jo laitettu. Hirmu reipas! Kyllä pitää taas ihmetellä, kuinka on valinnan kohalla sattunutkin niin hyvin, että ollaan saatu juuri sellainen koira, kun tähän laumaan sopii. Muut koirat on hieman jänniä, mutta mie pidän kuitenkin ihmisten sietämistä paljon tärkeämpänä taitona. Sen Jemma kyllä osaa!


Voisin loputtomiin ylistää tuota koiraa. En kyllästyisi siihen koskaan. Se on niin mahottoman söpökin gorillamaisine liikkeineen ja jääkarhumaisen katseensa kanssa. Mä en kestä!:D

1 kommentti:

  1. Omituiset otukset on blogilistaus kaikille eläimistä kertoville aktiivisille blogeille. Liittyminen on helppoa ja nopeaa, siksi jäseniä on jo 77! Kävijöillä on mahdollisuus antaa palaute toimintojen avulla blogeihin ja näin voit saada helppoa ja nopeaa palautetta sivuillesi tekemättä itse mitään. Liittyminen ei velvoita edes vastalinkitykseen, vaikka toivottavaa se olisikin. Käyhän ihmeessä kurkkaamassa OO ja liity mukaan!

    VastaaPoista