maanantai 18. elokuuta 2014

Suuria muutoksia elämään

Nyt on sellainen homma meidän perheessä, että päätettiin ottaa siihen yksi lisää. Nimittäin mies. Mies joka asuu meistä 400 kilometrin päässä. Mies joka vihdoin tekee sen, mistä olen haaveillut viisi vuotta. Siis koko sen ajan kun olen Kannuksessa asunut. Vie meidät pois sieltä.

Elokuun lopussa meillä koittaa se suuri päivä, kun muutamme tämän lauman kanssa omakotitaloon Orimattilaan. Kuulitte oikein! OMAKOTITALOON! Hurraa! Sielä vasta tilaa onkin.:) Talo on ihan unelmien täyttymys. Saan elukoille oman huoneen, jossa ne ovat meidän ollessa töissä. Suuri piha on melkein joka suuntaan aidattu ja naapurit ovat mahtavia. Ihan lähellä on ihana niityn tyyppinen alue, jossa kulkee hiekkatie lenkkeilyä varten. Onkohan tämä unta?

Miehessä on yksi ongelma. Se on allerginen eläimille. Tästä lähin meidän perheessä ollaan allergialääkkeiden suur kuluttajia. Olen itse syönyt niitä jo pian kuusi vuotta päivittäin, joten eiköhän se tässä mene vanhasta tottumuksesta. Miehellä saattaa mennä aikaa totutteluun, mutta tosi asia on se, että eläimetön perhe ei käy minulle ikinä. Piste.:)



3 kommenttia:

  1. Kuulostaa unelmien täyttymykseltä! Ja tsemppiä allergian siedätykseen, eiköhän se palkita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pari kertaa tässä on joutunut itteään nipistää, että kai tää varmasti on totta :D Kiitos!

      Poista
  2. :D:D:D:D:D voi teitä

    VastaaPoista