lauantai 22. syyskuuta 2012

Voittaja fiilis!

Kasvattaja vastasi vihdoinkin minulle! Sain todella mukavan viestin häneltä ja alkaa näyttä hyvältä.;) Nartun seuraavat juoksut ovat tammi/helmikuussa ja silloin olisi tarkoitus astuttaa. Ajankohtakin alkaa siis näyttää hyvälle. Uroskin on nyt valittu tai ainakin sopivan oloinen on löytynyt. Mitään ei ole lyöty lukkoon, mutta kasvattaja haluaisi uroksen isäksi.

Pennuista on alustavia varauksia kahdesta uroksesta ja yhdestä nartusta. Kasvattaja aikoo myös jättää itselleen yhden nartun. Neljä pentua on siis käytännössä varattu. Nyt täytyy vain toivoa, että narttu tulee tiineeksi ja pentueeseen tulee enemmän kuin neljä pentua ja ainakin kolme narttua. Edellisessä pentueessa oli seitsemän pentua, joten toivotaan parasta.;)

Kasvattaja antoi puhelinnumeronsa, mutta en vielä saanut kerättyä rohkeuttani soittamiseen. Kyselin siis sähköpostillä vielä muutamia asioita ja odotan vastausta. Ehkä pian saan soitettua ja sovittua esim. nartun näkemisen. Olen katsonut isän ja emän treenivideoita ja huh. Ovat kyllä hienon näköisiä.

Jännittää hieman, mutta odotukset ovat korkeat. Eniten pelottaa nartun tyhjäksi jääminen, sillä silloin se tarkoittaa, että täytyy aloittaa etsiminen uudestaan. Kasvattaja kyllä mainitsi parista toisestakin astutettavasta koirasta.

Yritin ottaa mun perheestä potrettia.. Epäonnistuin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti