perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulun viettoa

Joulun vietto päivitys nyt hieman myöhässä. Laiskana ihmisenä ja huonon kameran takia, olen jättänyt kuvaamisen joulusta kokonaan. Odottelin siis, että siskoni laittaa reippaana ottamiaan kuviaan facebookiin, jotta voin ne sieltä ilkeästi rohmuta.:)

Aloitimme joulumme ensin Kannuksessa Mikan perheen luona. Valitettavasti eläimet eivät päässeet nauttimaan tästä juhlasta, vaan joutuivat odottelemaan kotona. Illaksi suuntasimme Oulaisiin minun perheeni luokse.

Matkaan pakattiin joululahjat, Tonto, Nette ja Helmi. Oulaisissa tulisi olemaan vilskettä neljän koiran, kissan, kahden lapsen ja kahdeksan aikuisen voimin.Helmi ainakin oli kaikessa mukana.
Helmi ja Tonto saivat lahjansa jo paljon ennen aattoa, sillä emme jaksaneet niitä alkaa paketoida, saati sitten kuskata edes takaisin. Kummatkin saivat pedit ja niistä on kyllä nautittu kovasti.

Tontosta ja pedistä en ole vielä kerennyt ottaa kuvaa, sillä peti sijaitsee vessassa ja sinne harvemmin tulee kameraa kannettua mukana. Nytkin Tonto vahtii äitin nörttäilyä ja nukkuu rahilla ja Nette sängyssä. Helmi on näköjään ahtautunut taas Neten punkkaan. Tarkoituksena olisi joskus ottaa siitäkin tapahtumasta kuva, mutta Helmistä on tullut niin kova linssilude, että kun se kuulee kameran aukaisemis ääneen, se herää sikeämmästäkin unesta ja poseeraa istualleen. Jep! Koita siinä sitten ottaa kuvaa nukkuvasta koirasta liian pienessä punkassa.

Neten piti saada lahja myös aatto aamuna kotona, sillä viime vuonna osatamani joululahja jäi Oulaisiin ja seuraavalla vierailu kerralla ei lelua ollut olemassakaan. Suunnitelmista huolimatta toisin kävi tänäkin vuonna ja lahja kulkeutui Oulaisiin. Arvatkaa vaan, sielä se on edelleen unohtuneena. Sitä tuskin ehjänä enää takaisin saadaa.

Parhaana joululahjana meidän lahjoista, voisin mainita kahden hengen peiton. Ollaan Mikan kanssa nukuttu nyt yli vuosi kahdestaan yhden hengen peitolla. Ekana yönä tuntui, että sitä peittoa on niin paljon, ettei löydä enää edes toisiaan sen alta.:D Nette ainakin osaa nauttia uudesta pehmoisesta peitosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti