keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Miljoonia sakemanneja


Äitini ja siskoni lapset olivat siis eilen kyläilemässä. Kaikki elukat saivat uusia leluja tuliaisina. Tonto eniten, kyllä se nyt vaan on leuhkaa poikaa. Helmi käyttäytyi mallikkaasti lasten kanssa (3- ja 4-vuotta), eikä oikeastaan edes pahemmin niihin kiinnittänyt huomiota. Leikkasin myös ensimmäistä kertaa Helmiltä kynnet ja sain siitä huudosta vähän videomateriaalia. Oikeastaan Helmi ei huuda siinä kynsienleikkuuta. Antoi kyllä leikata tosi nätisti, eikä edes kiskonut tassuja pois. Se ei vain oikein aina tykkää tuosta sylissä olosta, joten se pisti vähän neidin huutamaan.


Essikin käväisi katsomassa uutta tulokasta. Costo ei tainut oikein alussa ymmärtää mikä tuo pieni karvainen otus on ja leikki aika rajusti Helmin kanssa ulkona. Sisälle kun päästiin kaksikko leikki ihan sievästi.
"Anna mä vähän lyön sua!"


Eilen minulle myös selvisi, miksi yön jälkeen lattialla on vain pissoja, eikä ainoatakaan kakkkaa. Tämä meidän hieno-Helmi syö oman paskansa. Eilen leivoin keittiössä ja Helmi peuhasi olohuoneessa. Yhtäkkiä tuli liian hiljaista ja oli pakko mennä katsomaan mitä sielä tapahtuu. Sielä pieni neiti napsi pökylöitä nassuunsa. Kielloilla lopetti, mutta kun tulin takaisin hakemasta paperia siivoamista varten, oli Helmi uudestaan maiskuttamassa. Tänä aamuna ei ollut kuin pieni kikkare lattialla, joten on tainut sekin paska maistua oikein hyvälle.. Ei muuta kuin kehittämään jotain källiä tähän ongelmaan, jotta saataisiin se loppumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti