perjantai 16. marraskuuta 2012

Shoppailua

Viikon makaamisen ja sairastamisen jälkeen oli kivaa vihdoin päästä ihmisten ilmoille. Lähdettiin Mikan kanssa Kokkolaan vähän katteleen uusia talvikenkiä ja tietenkin elukoille ruokaa. Helmi pääsi mukaan reissuun ja tutustumaan ison kaupungin hälinään. Alku ei ollut kovin hyvä, sillä neiti ei oikein tykännyt pannasta ja hihnasta. Aika kauan seisottiin parkkipaikalla ja sitten siirryttiin pari metriä kerrallaan eteenpäin.

Ekana etappina meillä oli Musti&Mirri. Helmi pääsi vähän tutustumaan uusiin hajuihin ja tietenkin uteliaisiin ihmisiin, jotka Helmi hurmasi. Tontolle tarttui mukaan säkillinen ruokaa ja Helmille leluksi pallo.

Suuntasimme PetPointtiin. Helmi olikin yhtäkkiä sitä mieltä, ettei hihnasta ole enää mitään haittaa ja käveli kauppaa kohti tosi reippaana. Tietenkin jarrut pistettiin päälle juuri tietä ylittäessä. Hieman nolona nostin pennun äkkiä syliin ja hipsittiin toiselle puolelle tietä. Onneksi autoja ei ollut kovin paljoa, eikä edes kauhean lähellä, mutta kävelevissä ihmisissä tämä tuotti hilpeyttä.

PetPointissa ostettiin lisää ruokaa Tontolle. Märkäruokaa tällä kertaa, sillä olen ollut kyseisessä kaupassa töissä ja saan ihan kivasti aina alennusta. Nytkin sain mukaan märkäruokapusseja, joissa oli menossa päiväys vanhaksi. Suunnitelmissa oli myös ostaa possunkorvia, sillä ne ovat Helmin suurta herkkua. Helmi sai myös kaupalla jo yhden korvan jyrsittäväksi. Päästiin jopa punnitsemaan neitokainen ja painoa oli 7.9kg. Helmihän on 9vko vanha nyt.

Pari lootaa kissanhiekkaa tarttui myös mukaan ja koiratkin saivat maistiaiseksi koirille tarkoitettua märkäruokaa kaupan päälle. Rahaa meni, mutta tarvittava on ostettava. Kissan ruokinnasta ja hiekoista en tingi. Meille kelpaa vaan paras.:)

Helmi joutui tunniksi autoon nukkumaan possunkorvan kanssa ja me suuntasimme ostamaan kengät ja kävimme syömässä. Olin varannut rahaa kunnon kenkiin ja alitimme budjetin kevyesti ja silti saimma tosi laadukkaat ja hienot talvikengät. Nyt ei varpaita palele.

Kissanhiekka: EverClean Multiple Cat ja Cedar
Kissan kuivaruoka: Profine Sterilised
Kissan märkäruoka: Applaws Chicken Breast&Pumpkin ja Chicken Breast&Wild Rice, Jelly Tuna&Sole Fish, Chicken ja Chicken&Eggs, Natures Chicken&Turkey
Koirille: Possunkorvia ja pallo
Hieman huvitti kasata ostoksia makuuhuoneeseemme, kun mukana oli muutama apuri. Seuraavaksi siis otoksia kuvaus studiostamme!:D

Nette: Juu, eiku me vaan tässä kahtellaan vierestä..
Helmi: Niin justiin.. Ei tässä muuta..

Helmi: Vaikka mie voisin ihan oikeesti maistaa vähän possunkorvaa..

Tonto: Joo ja tämähän ei ole sitä miltä näyttää. En todellakaan halua maistaa tätä.. Ees yhtään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti