sunnuntai 18. marraskuuta 2012

TemppuKoiria


Haluaisin esitellä teille Neten lempitemput. Tassun antaminenhan pitäisi sujua joka koiralta, eikö?;) Se lukeutuu meidänkin koiran lempitemppuihin. MUTTA! On myös yksi temppu, joka on vielä hieman kivempaa. Nimittäin nenän kaivaminen. Kuulitte oikein.

Kaksi vuotta sitten koulussamme meille annettiin joululomalle pari tehtävää. Yksi niistä oli opettaa koira pyyhkimään nenää/häpeämään. Koira piti siis saada koskettamaan omalla tassullaan nenäänsä. Meidän temppumme on saanut huvittuneisuutta osakseen. Kerran koulumme käytännön tunnilla temputin Netteä ja ohi käveli sielä koiraansa treenaamassa oleva poliisisetä. Hän hekotti hetken yksikseen ja pyysi pian meitä näyttämään temppumme uudelleen.

Noniin, nyt sielä ajatellaan, että onpas epäkohteliasta opettaa koiransa KAIVAMAAN NENÄÄ! Sehän kuuluu huonoihin käytöstapoihinkin. Me olemme jo ratkaiseet tämän asian, hyvät ystävät. Me sanomma päivää oikealla tassulla ja kaivamme nenää vasemmalla.;) Näin välttyvät vieraat räkäjäljiltä.:D

Löysin myös videon, jossa on ainaki miljoona koiraa antamassa tassua.:)


Huomasin muuten, että olen youtubessa linkannut jotain"korjaa videoni, kun se tärisee niin paljon" niin nyt se on sitte tuollanen ihmeellinen.:D Mutta ei anneta sen häiritä.

Helmi 10 viikkoakin osaa antaa tassua ;) Vain tosi koirat sen osaavat. Helmistä on hyvää vauhtia tulossa siis kelpo piski!

Nette 3 vuotta ja Helmi 10 vko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti