tiistai 30. lokakuuta 2012

Ensilumi

Ärsyttää lukia miljoonia facebook-päivityksiä siitä, että lumi on satanut ympäri suomea ja on liukasta ajaa autolla ja voi sentään tänään olikin pakkasta -5, jaa meillä oli -12. Silti oon ite täällä nyt kirjottamassa siitä.:)

Ensi lumi satoi viime viikolla ja tänään on jonkin verran satanut vettä ja se on lähdössä pois.:( Oli niin ihanan valoisaa, eikä yhtään harmaata ja mustaa niinkuin tuo syksy maisema. En kuitenkaan ajatellut kirjoittaa tätä ensilumen riemua minun kannaltani, vaan tietenkin Neten. Nyt on kaivettu taas hyllyn perukoilta talvitakki, jottei tulisi kauhean kylmä (Netellä kun on muutaman millin turkki), eikä lumi tarttuisi koko koiraan. Lenkin jälkeen, kyllä vain, lyhyestä turkista huolimatta lumipaakkuja oli. Takki onneksi pelasti paljon.

Suuntasimme nauttimaan ensilumesta Nemin ja Niitin kanssa. Hurjat labradorit leikkivät pikkupuudelin kanssa oikeinkin mallikkaasti. On hienoa nähdä kuin hyviä kavereita Netestä ja Niitistä on tullut. Nemikin kunnioittaa Netteä, eikä retuuta sitä samallalailla kuin Niittiä. Hienosti siis sujuvat kolmikon lenkit.

Nemi, Nette & Niitti

Nette, Niitti & Nemi
Kyllä pitää taas Avaa kiittää siitä, millainen Nette on nykyään. Siitä on tullut paljon leikkisämpi ja suvaitsevampi koiria kohtaa. Ei tarvitse enää kävellä koko lenkkiä elin otsassa.N-TEAM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti