torstai 11. lokakuuta 2012

Koiramme-lehti LOKAKUU 10 2012

Noniin kaikki karvaiset kaverit! Kipin kapin ruokapöydälle jäänyt uusin Koiramme-lehti kouraan ja plärätkää sivu 76. Katsokaa mikä koira komeilee koko aukeaman kokoisella kuvalla.

Sehän on tietenkin meidän pikku AVA-koira!

Käännä sivua. Oijoi, kuinka kauniistii istuu miljoona koiraa ovella. Kauniita ovat kaikki, mutta ai kuinka nättejä tyttöjä siinä onkaan keskellä kuvaa. Nii'in. Ava ja Vilma <3 Toisella sivulla komeilee Limppulainen. Kuin on hienosti nostanut pudonneen kepin.

Hih. Meillä kannettiin vain pulloja..:)
Viimeinen sivu jutusta. Huomatkaa siis 3 aukeaman juttuhan tämä oli. Hieno Vilma opaskoira sielä kävelee. Vilmahan valmistuu lokakuussa. Siis ihan pian! Avan täytyy vielä opiskella ensi kevääseen asti.

Voi onnen määrää kun sain Koiramme-lehden käteeni. Mikan ilmekkin oli sanoin kuvaamaton, kun olin häntä ovella vastassa lehti kourassa. Kyllä nyt pitääkin olla jo kovin ylpeä omistaan.

Pääsin eilen opettamaan kaverini koiraa. Siis koirahan ei ole koira ollenkaan, jos se ei osaa antaa tassua. Nyt osaa puoli vuotias labradorinnoutaja Niitti-neiti antaa hienosti tassua. Olen opettanut myös kaverini vanhemman koiran, Nemin, antamaan tassua. Nemi oli hieman hankalampi tapaus.:) Vilma oppi antamaan tassua, koska sen tassussa oli haava ja joka lenkille piti laittaa tossu jalkaan. Avalle yritin opettaa tassunantoa, mutta mulla meno hermot ja Ava oppi sen keskenään. Nette osaa kaivaa vasemmalla tassulla nenää, joten oikealla tassulla pitää siis sanoa päivää.;) Morttihan osaa antaa kumpaakin, koska se on aina ollut luonnonlahjakkuus.

Niitti, Nemi, Nette ja Ava
Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Päätämme lähetyksen tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti