keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Voi ONNELLISUUDEN määrää!

Minna laittoi minulle viestiä. Hän tarjosi minulle kasvatettavaksi saksanpaimenkoira narttua. Arvatkaa vain kuka täällä on hyppinyt seinille?

Olen tässä jo vähän aikaa sitten haudannut pentuhaaveeni. Sopivaan kasvattajaa ja koiria ei ole löytynyt, enkä haluaisi edelleenkään hätiköidä päätöksissäni. Kaiken lisäksi pienessä mielessä on liikkunut kysymys:
"Osaisinko minä kasvattaa sakemannia pennusta asti?"

Nyt siihen olisi siis oiva harjoituskappale tiedossa. Ei tarvitsisi huolehtia pennun valinnasta, tuijottaa sukutauluja ja tivata kasvattajalta tietoja. Pentuun ei tarvitse säästää, ruoka tulee Minnalta, eikä tarvitse muuta kuin opettaa se hyville tavoille. Kuulostaa ihan unelma duunilta, eikö?

Tässä asiassa on myös yksi mutta. Nimittäin tuo saman katon alla asuva henkilö, jota myös mieheksi kutsutaan. Lupaa ei tunnu tulevan ja tässähän pitää kohta muutta joko pois tai ottaa se kielloista huolimatta. Annoin pari tuntia miettimis aikaa ja ei kuulemma riitä. Ei riitä?! Minulle riitti pari minuuttia. Ja naisetko ne taas oli niin kamalan hankalia?

Tämähän on suuri kunnia! Kyllä mun on täytynyt tehdä kahden edellisen koiran kanssa jotain oikein, kun kolmattakin jo tarjotaan. Eihän tällaista tilaisuutta voi heittää hukkaan. Kaiken lisäksi edelliset tulivat minulle koulun kautta projektikoiriksi. Nyt en ole enää koulussakaan ja silti sellaista minulle tarjotaan.

Tää on niin väärin! Netenkin kanssa jo keskustelin ja passaa kuulemma (pitäsköhän mun ruveta nukkumaan, ku kuulen koiran vastaavan mulle..)

Nyt on siis aivan pakko kopioida muutama asia, jos tässä joutuu yksikseen muutta:

Miksi koiran kanssa on parempi asua kuin miehen?

1. Koira on aina kotona ruoka-aikaan (Okei, kun Mikasta on kyse, kyllä sekin napottaa keittiössä..)

2. Sinun ei tarvitse kerätä nurkista koiran likaisia sukkia ja kalsareita. (Itse asiassa ne on mun likaset sukat ja kalsarit, jotka meidän nurkissa pyörii..)

3. Koira antaa sinun olla kaukosäätimen yksinvaltias. (Kiitos! Pelkäsinkin, ettei tässä tule yhtään kohtaa joka olisi niin totta!)

4. ...Ja vieläpä istuu iloisena vieressäsi, kun katsot mitä tahansa lempiohjelmaasi. (Kiitos koira! Menen kanssasi vielä joku päivä naimisiin, jos tämä käytäntö pysyy.)

5. ...Jopa, kun samaan aikaan toiselta kanavalta tulee jääkiekkoa/jalkapalloa/vapaapainia. (Okei, jääkiekkoa voin minäkin katsoa.)

6. Kun tulet illalla kotiin, sinun ei tarvitse pelätä, että koira on tyhjentänyt jääkaapin. (Niin ja juonut litran mehua, joka eilen ostettiin ja jota tekee nyt juuri kamalasti mieli.)

7. Koira ei oleta, että ainoa yhteinen harrastuksenne on Playstation. (No mut ei pleikkarissa mitään vikaakaan ole. Ei meillä sitä kuitenkaan niin paljon pelata.)

8. Koiran herätyskello ei soi ennen omaasi ja herätä sinua makoisilta unilta. (Pointsit jälleen koiralle!)

9. Koira ei pyydä sinua lähtemään viettämään iltaa tyttöjen kanssa, että hänen kaverinsa voisivat tulla teille pelaamaan pokeria. (Pointsit Mikalle. Me käydään aina yhdessä bilettämässä..)

10. Koira ei jätä vessanpöntön kantta väärään asentoon. (Osaan mie miehiäki kouluttaa. Kansi ei jää enää ylös.)

11. Koira ei purista hammastahnatuubia väärästä kohtaa, eikä valita sinulle, että sinä puristat sitä väärästä kohdasta. (Meillä ei moiseen edes kiinnitetä huomiota.)

12. Sinun ei tarvitse pelätä, että koira ei puhu sinulle kahteen päivään, koska istuit hänen lelunsa (=X-box ohjaimen) päälle ja se hajosi. (Meillä ei onneksi ole moista boxia, enkä saisi satikutia jonkun ohjaimen takia.)

13. Sinun ei tarvitse piilotella seitsemättä paria kenkiä, jotka ostit tässä kuussa ja esittää myöhemmin, että: "Nämä on ne vanhat viime vuodelta." (Tää on kyllä liian pinnallista true koiranomistajalta. Miinus pisteitä koiralle tai sitten tän listan laatijalle.)

14. Koiran kanssa ei tarvitse kiistellä siitä, kuka saa syödä viimeisen palan suklaakakkua. (Ding, ding, ding! Koira 1, mies 0)

15. Vaikka olisit ollut miten huonolla tuulella tahansa lähtiessäsi, koira tulee aina iloisesti ovelle vastaan, kun palaat kotiin. (Propsit ärsyttävälle koiralle, joka naurattaa aina.)

Tämä ärsyttävä Ava-koira nauratti kerran treenaamassa, kun tyyräsi takamuksensa skeittilaudalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti