tiistai 24. huhtikuuta 2012

Hurja lauma

Minulla onkin tänään päivävuoro kentsulla.. Meillä on noin 33 koiraa hoidettavana neljän ihmisen voimin. Joukkoon sopii jopa niitä pienempiä penikoita, joten pentukuume on tiessään.. On sielä vaan sellaista huutoa.:) Yhteen opaslabukkaan olen kyllä kauhean ihastunut. On se vain niin kovin kiltti poika.

Sitten otsikkoon! Täällä meidän taloudessa pyörii taukoni ajan melekoinen hurja lauma. Otin hoitolalta kaverini koirat luokseni. Mukana pyörii siis kaksi toyvillakoiraa Pepita ja Lissu.:) Pissulainen olikin aikaisemmin meillä viikon hoidossa ja kyllähän se pikkuneiti edelleen minut tunnisti.

Hauskaa katsoa kolmen puudelin menoa, kaikki kun ovat ihan eri näköisiä. Netellä on ihan lyhyt turkki, Lissulla turkki on myös nähny saksia, joten lyhyt turkki, mutta korvat ovat saaneet jäädä karvaisiksi. Pepita onkin se joukon puudelein ja sipsuttaa menemään hienossa vaaleassa turkissa ja vähän pitää murista Avalle.:) Ava onkin nyt ihan outsider.

Pikku lyydeleitä!
Takimmaisena Lissu, keskellä Pepita ja edessä Nette.
 Jo on erinäköstä koiraa :)

 *yleistä hälinää*


No onneksi Avalla oli seuraa viikonloppuna lajitovereista. Perjantaina kävimme Jonnan kanssa pitkällä lenkillä ja mukana oli Avan lisäksi Jonnan saksanpaimenkoira Roope. Roope on oikein komea poika Avan mielestä ja voi harmistusta, kun ei se meinannut millään alkaa leikkiä pentukoira Avan kanssa.:)

Lauantaina Ava sai seuraa Costo-pennusta. Ava osasi leikkiä tosi nätisti ja kun sille sanoi, että nyt pitää rauhoittua, se antoi Coston roikkua huulissa ja karvoissa ja yritti pysyä itse tyynenä. Tytöstä kyllä kovasti näki, että mieli teki leikkiä kielloista huolimatta:)
 Costo ja Ava. Ei ihan heti uskoisi, että samaa rotua edustavat.


Ava <3


On se vain sellainen mussukka koira. Ava on taas rauhoittunut huimasti ja meidät ja vieraat otetaan sisälle rauhallisemmin. Käsien näykkiminen on loppunut melkein kokonaan ja tyttö osaa jo antaa pusuaki ilman, että tartee pelätä, että saa hampaasta naamaan.:)

Ps. Niinkuin kisakalenterista näkyy, olemme menossa 5.5 kokeeseen. Olen kirjannut kalenteriin kisoja, joihin voisimme mennä. Lihavoituna kisat, joihin ilmoittautumisemme on hyväksytty.:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti