tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäinen ja muuta mukavaa

Pääsiäistä tosiaan lähdimme viettämään Oulaisiin ja Keminmaahan. Tonto ja Nette saivat jäädä vanhempieni luokse hoitoon pariksi päivää, kun Avan ja Mikan kanssa suuntasimme Rellun nokan kohti pohjoista. Yövyimme siskoni ja hänen miehensä luona ja sunnuntaina olikin ohjelmassa heidän koiran pentutapaaminen. En olekkaan koskaan sellaiselle päässyt ja nyt pääsin sitten näkemään parsonrusseleiden pentutapaamisen.:) Se oli kyllä todella mielenkiintoista ja sitten kun minun koirani tulee jostain kennelistä niin kyllä kiitos, yhtä kiinnostunut kasvattaja meillekkin.:) Oikeen piti vähän kadehtia.
Nelli parsonrussellinterrieri (Witty Fox Baci e Abbracci)
Sain jopa Netestä videoita meidän treeneista torstain koetta varten.:) Kuten myös kaikkea muuta mukavaa videota ajoilta muutama kuukasi sitten.:) Niitä myöhemmissä kirjoituksissa. Avalla oli tänään ensimmäinen jumppatunti Minnan johdolla ja saimme paljon kehuja siitä, että neiti on mennyt kroppansa kanssa paljon eteenpäin.<3 Tätä päivää ei pilaa mikään! Näemme myös perjantaina NouHau Minnaa, eli Avan omistajaa. Hän ottaa myös Vilman mukaan, joten sitäkin turrikkaa näkee pitkästä aikaa!
 Löysin kamerasta Mikan ottaman kuva Netestä. On se vaan hölömö!<3


Avalla on hieman mennyt maha sekaisin matolääkkeestä, mutta Canikurin jälkeen massu on jo paremmassa kunnossa ja tabletitkin Ava söi ihan nameina.:) Reipas tyttö. Ava on myös syönyt pelkkää kanarisottoa, koska siinä on helposti imeytyvää proteiinia. Kohta voimme alkaa jo lisätä sekaan nappuloita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti