torstai 5. huhtikuuta 2012

Perhe elämää


Sanotaan, että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten tämä päivitys tulee enemmän niitä kuvia sisältämään. Meidän perheessä on aina vallinnut tasapaino. Harvoin löytää miehen, joka pitää kaikista lemmikeistäsi tasapuolisesti. Minulla niitä kuitenkin sattuu olemaan aina useampi. Netellä tietenkin on hieman enemmän valtuuksia kuin muilla perheen eläimillä. Nette saa nukkua sängyssä, Nette saa maata sohvalla ja Nette saa olla hieman tunkeileva, pomo ja muutenkin se söpöin. Sehän kuitenkin on vanhimman oikeus.:)

On ne vaan sellasia hölömöläisiä <3


Tontolla taitaa niitä valtuuksia olla toiseksi eniten. Sänkyyn ei ole asiaa, koska siitä lähtee paljon karvaa. Sohvalla saa nukkua vain valvotusti, koska se on pari kertaa pissannut siihen. Yöt Tonto joutuu nukkumaan vessassa, koska emme voi silloin valvoa sen tekemisiä ja koiratkin sattuu olemaan hyvinkin innokkaita kissankakan syöjiä, joten ovea olisi joka tapauksessa pidettävä kiinni. Tonto kyllä nauttii vessassa olosta, sillä silloin se voi nukkua saunanlauteilla ja eilen yllätimme sen uuden tyttökaverin? kanssa.
 Mutta saahan sängyllä nukkua, kunhan Mika ei saa tietää.;)


 Tonton uusi tyttöystävä? Kuvan otto hetkellä se ei enää halaillu sitä niinkuin alussa, koska se luuli, että aijon tulla ottamaan sen saunalta pois.:)

Tässä hieman Tonton nykypäivän muotoja. Kyllä, se on "hieman" lihava. Ollaan suunniteltu hankkivamme sille juoksumattoa.:D


Avalla taas on valtuuksiä vähiten. Sänkyyn ei todellakaan ole asiaa, Nette vie ihan tarpeeksi tilaa. Sohvallekkaan ei ole mitään menemistä. Ava ei saa hörsköttää, koska se on niin iso ja Avan pitäisi aina osata olla rauhassa, onhan se opas.:) Mutta Avalla onkin sellaisia omia valtuuksia tässä perheessä. Se saa paljon huomiota, koska se on niin söpö leijonanpentu korvakarvoineen ja se saa syödä aina jotain tosi hyvää jauhelihaa, kalaa tai mahaa kongista, jota muut voivat vähän kadehtia.
 Meidän jellonanpentu <3

 Ava on taitava noutaja :)

Iso luu kohtaa pian loppunsa..

 Lisää jotain hölömöläisiä <3

Loppuun lisään hieman pimeän videon Avan puhelimen noutamisesta. Yritin laittaa valoja päälle, jotta näkyisi paremmin, mutta ei sekään auttanut.:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti