torstai 12. huhtikuuta 2012

Hyvää syntymäpäivää Nette!

Nette täyttää tänään hurjat 3 vuotta!:) Onnea pikku-puudelille! Nette sai luun synttärilahjaksi ja annoin sen samaan aikaa kun Ava söi ruokaansa (nyt on viimeinen annos risottoakin syöty, joten voimme palata normaaliin ruokintaan).

Mutta kuinka kävikään ku tuo ahmatti oli syönyt ruokansa se tuli ihan hysteerisesti pyörimään mun luokse tähän koneelle. Se pyöri ja pyöri ja oli ihan vallaton.
"Mikä sulla on?"
Ja siitäkös Ava villiinty vielä enemmän. Päätin sitten lähteä seuraamaan, että mikä täällä nyt on hätänä, niin tyttö meni sohvan luokse ja katto sitä surkeena ja sitten juoksi keittiöön ihan hullua kyytiä ja kahto kaappia, mistä saa niitä luita. KANTELIJA! Siis se tuli mulle kantelemaan, että Nette söi luuta sohvalla, mutta hän ei saanu mitään.:D Ja tää ei oo sit mitään pelleilyä, Ava tosiaankin teki tämän kaiken ja rauhoittui kun sai myös itse luun.

Tänään myös se toko, että jännityksellä odotamme kuinka selviämme kokeesta.;) Olen kyllä tällä kertaa niin luottavaisin mielin, sillä treenimme meni eilen aivan nappiin! Nette seurasi aivan mahtavasti ja käännökset olivat upeita. Seisomaankin jäätiin hienosti liikkeestä kun annoin toisen käskyn. Hypyn jälkeen mennään vaihtelevasti istumaan ja seisomaan, mutta mitäs se haittaa?;)

Videon laitan tänne, kun saan sen sitten itselleni, samoten kuin kommentit ja tulokset kokeesta.:) Toivon, että menestys on parempaa kuin viimeksi. Me ollaan kyllä nyt tehty niin paljon töitä sen eteen. 2.tulos olisi tosi kiva, edes näin alkuun.:) Ja tuomarikin on nainen, joten sitäkään ei Neten pitäisi ihan kamalasti pelätä.

Nyt jotain loppu kevennystä tähän.:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti