sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Kevät tulee!

Kevät tulee ja sen näkee aurongon paisteessa ja pihamme puissakin alkaa olemaan vähän vihreää. Pian siis hiirenkorvatkin pilkistävät. Haravoimme Mikan kanssa pihamme ja siitä tuli huomattavasti siistimpi kun saattin koirien p*skatkin poijes. Pitäs ihan ottaa niskasta kiinni itseään ja kerätä ne aina pihalta kun sinne jotain ilmestyy. Oishan se kiva kun piha olisi siisti.

Kevät näkyy myös Avan karvanlähdössä. Tämä on nyt siis historiallinen kevät! Tämä on nimittäin minun ensimmäinen koira, jolla on karvalähtö, jee kivaa!:D Nyt muistan taas miksi olen hankkinut villakoiran. Olen tosi laiska siivoamaan ja tämä karvanlähtö ei oikein ole juttuni. Toisaalta taas minusta on kiva nykkiä niitä tuppoja, jotka jo puoliksi roikkuu irtonaisina Avasta.:) Harjailin pari päivää sitten Avaa ja kuvista voitte nähdä miltä se näytti...

Se on totista hommaa ensikertalaiselle ;D


Pikku Avasta lähti karvaa nääääääin paljon!


Itse asiassa harjaamisen jälkeen huomasin, ettei tämä karvanlähtö nyt niin paha olekkaan. Avan karva pyörii palloina lattioillamme, mutta se ei juuri tartu vaatteisiin. Harjaamisen jälkeen karvaa ei ole juuri lähtenytkään.

Mika on keksinyt elukoillemme uudet nimet. Rakkaalla lapsellahan on monta nimeä, joten pitäähän meidänkin hölömöläisillä olla.:)

Tummu <3Marja Tyrni <3

Lasse Sievinen <3
Nette on saanut siis lisänimen Tummu, sillä se näyttää aina kuvissa niin vanhalta. Ava on saanut lempinimekseen Marja Tyrni, koska se on sellainen tohottaja ja Tonto on Lasse Sievinen Salkkareista, sillä se välillä istuu saunanlauteilla niin yrmynä.:D Tontolle nimi on kyllä tarttunut jo niin hyvin, että aina kun se kulkee vastaan niin kyllä sitä Sieviseksi kutsutaan.:)

Rakkaat <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti